Παιδοαλλεργιολόγος-Εξειδικευμένη φροντίδα για παιδιά

Ο παιδοαλλεργιολόγος είναι παιδίατρος, ο οποίος έχει λάβει, επιπλέον της παιδιατρικής, τουλάχιστον τριετή εξειδικευμένη εκπαίδευση στην παιδοαλλεργιολογία. Αυτό σημαίνει ότι παρέχει εξειδικευμένη φροντίδα ΜΟΝΟ σε παιδιά από τη γέννησή τους μέχρι και την ολοκλήρωση της εφηβείας. 

Τα παιδιά δεν είναι μικροί ενήλικες. Δεν μπορούν πάντα να μας πουν τι τα ενοχλεί. Δεν μπορούν πάντοτε να απαντούν σε ιατρικές ερωτήσεις. Δεν είναι πάντοτε υπομονετικά, ούτε μπορούν  πάντα να συνεργάζονται κατά τη διάρκεια της ιατρικής εξέτασης.

Ο παιδοαλλεργιολόγος γνωρίζει πως να εξετάζει και να αντιμετωπίζει τα παιδιά με τρόπο που τα βοηθά να χαλαρώσουν και να συνεργαστούν. Στόχος του είναι να προσδιορίσει τις αιτίες των αλλεργικών διαταραχών στο παιδί σας και να σας προσφέρει τρόπους θεραπείας ώστε  να μπορεί να ζήσει μια φυσιολογική ζωή.

Με τον παιδοαλλεργιολόγο, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το παιδί σας θα λάβει εξειδικευμένη φροντίδα. Αυτή η φροντίδα περιλαμβάνει τις πιο σύγχρονες διαγνωστικές και θεραπευτικές επιλογές για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τόσο του παιδιού όσο και ολόκληρης της οικογένειας.

Close Menu