Παιδί με αλλεργική ρινίτιδα/αλλεργικό άσθμα: Σύγχρονη διαγνωστική στο Βόλο.

 

Το ιατρείο είναι εξοπλισμένο με  υπερσύγχρονο σπιρόμετρο, με ειδικό σπιρομετρικό πρόγραμμα για τα παιδιά, το οποίο μπορεί να διερευνήσει, με τον πιο απλό τρόπο, την λειτουργία του αναπνευστικού συστήματος σε όλα τα επίπεδα και να βοηθήσει στην έγκαιρη και ακριβή διάγνωση και στην παρακολούθηση του άσθματος. 

Επίσης είναι εξοπλισμένο με την πιο σύγχρονη συσκευή καταμέτρησης εκπνεόμενου NO (FeNO), που είναι δείκτης φλεγμονής των αεραγωγών.  Η καταμέτρησή του διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα, είναι τελείως ανώδυνη και μοιάζει με ηλεκτρονικό παιχνιδι. (Το ίδιο σπιρόμετρο και την ίδια συσκευή καταμέτρησης FeNO διαθέτουν τα Σκανδιναβικά παιδοαλλεργιολογικά τμήματα).
Τα παραπάνω σε συνδυασμό με τη δυνατότητα διενέργειας αλλεργικών τεστ, (που γίνονται ανώδυνα και με άμεσα αποτελέσματα, εντός 15 λεπτών) και την πολυετή εμπειρία σε παιδιατρικούς ασθενείς (καθώς η 3ετής εξειδίκευση της παιδοαλλεργιολογίας ακολουθεί την 5ετή ειδικότητα της παιδιατρικής), προσφέρουν ολιστική προσέγγιση του παιδιού για την έγκαιρη διάγνωση, την άριστη θεραπεία και την καλύτερη παρακολούθηση του άσθματος και των αλλεργιών.

 

Close Menu